Sportski klub i Kamp Ami
10. 05.2025.  21h

Noćni Ami mtb maraton 

Prvi ( četvrti) put kod nas

Noćni maraton je nastavak naših biciklističkih dešavanja. Maraton se vozi na Vršačkim planinama, i kao što piše u naslovu, vozi se noću. Termin je uvek druga subota u maju. Očekujemo da do ponoći svi završe maraton i onda sledi druženje u kampu uz vatru i pečenje kobasica. 

U noćnom izdanju imaćemo dve staze, malu 17km/370m uspona i srednju 27km/ 750m uspona. Skinite gpx fajl i ubacite u uređaje za navigaciju ili telefone, da ne biste u mraku promašili skretanja.Obavezno je prednje svetlo, dovoljno jako da vam osvetli stazu, kao i zadnje koje može da radi u konstantnom režinu. 

Maraton, kao što ste i navikli kod nas, nije takmičarskog karaktera, cilj je druženje i uživanje u vožnji. 

Učešće na maratonu je besplatno. Svi učesnici dobijaju okrepu na stazi, naš domaći sok na cilju i mogu  kampovati kod nas u kampu po povlašćenim cenama(500din po osobi) . Ko nema svoju opremu može iznajmiti našu, po važećem cenovniku Kampa. Po želji možete uplatiti učesnički paket, 1000din, koji sadrži kobasice za pečenje na vatri po završetku maratona, hleb, začine. 

Mesto starta možete lako naći na mapama, ukucajte Ami mtb maraton. Iz Beograda i Pančeva možete doći i vozom, povratna karta iz Beograda je oko 1000din, za 1 osobu i bicikl. Na startu/cilju će biti štand sa svim našim domaćim i prirodnim proizvodima. 

Kako nam je bilo prošle godine možete pogledati ovde

Pridružite se whatsapp grupi , gde ćemo vam slati sve novosti vezane za maraton. 

Ako imate bilo kakvih pitanja pozovite nas na tel 062 253 200, tu smo da vam pojasnimo sve. 

Prijave su otvorene i možete se prijaviti na stranici prijave